Perhatian kepada semua graduan PPG-PJJ 2017

 

Sila ambil perhatian dan tindakan untuk perkara-perkara berikut:

 

1.     Mohon tuan/puan untuk memastikan semua baki yuran telah diselesaikan sebelum 15 September 2017. Dimaklumkan juga tempoh tajaan BPG tuan/puan adalah sehingga semester 8 sahaja dan baki semester berikutnya adalah dibawah tanggungan tuan/puan sendiri.

 

2.     Sekiranya tuan/puan mempunyai tunggakan yuran, sila rujuk pautan berikut untuk panduan kaedah-kaedah membayar yuran.

Nama pautan : http://epayment.upsi.edu.my/home

 

Sebarang pertanyaan mengenai jumlah yuran, sila hubungi Unit Kewangan Pelajar dan Kolej, Jabatan Bendahari di talian 015-48797733 atau emel This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Adalah diingatkan bahawa pihak universiti hanya akan menyerahkan skrol kepada tuan/puan setelah yuran diselesaikan.

 

3.     Mohon bakal graduan untuk menyemak rekod denda dan pinjaman buku perpustakaan (sekiranya ada) bagi memastikan urusan bergraduat anda berjalan lancar nanti. Sila pulangkan semua buku dalam pinjaman dan menjelaskan denda tertunggak sebelum anda bergraduat.

Untuk maklumat lanjut dan pertanyaan, boleh hubungi talian 05-4506832 / 6943 atau e-mel di alamat This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.