Perhatian kepada Pelajar Program Ijazah Sarjana Pendidikan (Pendidikan Sekolah Rendah) Secara Eksekutif Yang Bakal Bergraduat Pada Konvokesyen 2017

 

Sila ambil perhatian dan tindakan untuk perkara-perkara berikut:

 

1.     Mohon tuan/puan untuk memastikan semua baki yuran telah diselesaikan sebelum 01 Ogos 2017

 

2.     Sekiranya tuan/puan mempunyai tunggakan yuran, sila rujuk pautan berikut untuk panduan kaedah-kaedah membayar yuran.

 

      Nama pautan : http://epayment.upsi.edu.my/home

 

      Sebarang pertanyaan mengenai jumlah yuran, sila hubungi Unit Kewangan Pelajar dan Kolej, Jabatan Bendahari di talian 015-48797733 atau e-mel Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya." target="_blank">Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya..my

 

       Adalah diingatkan bahawa pihak universiti hanya akan menyerahkan skrol kepada tuan/puan setelah yuran diselesaikan

 

3.     Mohon bakal graduan untuk menyemak rekod denda dan pinjaman buku perpustakaan (sekiranya ada) bagi memastikan urusan bergraduat anda berjalan lancar nanti. Sila pulangkan semua buku dalam pinjaman dan menjelaskan denda tertunggak sebelum anda bergraduat.

 

     Untuk maklumat lanjut dan pertanyaan, boleh hubungi talian 05-4506832 / 6943 atau e-mel di alamat Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.